W Amsterdam

3.6 

Spuistraat 175, Amsterdam, 1012 VN, Nederland   •  Weer:    •   Lokale tijd:     •  Telefoon: +31 (0)20 - 811 2500  

3.6

W Lounge

De W Lounge, W’s interpretatie van de traditionele hotellobby, is de plek waar gasten als eerste kennismaken met W Amsterdam. De W Lounge ligt op de zesde verdieping van het Exchange Gebouw

W Lounge

OVER

Muziek

Geniet, ontspan en vermaak je in W Lounge met een selectie van de laatste en nieuwste muziek die is samengesteld door W Amsterdam’s Music Curator Kristina Dolgova. De bruisende sfeer maakt W Lounge tot een van de populairste plekken in Amsterdam. Om te zien en gezien te worden.

Cocktails

W Lounge is de perfecte plek voor iedereen die nieuwsgierig is naar alles wat ‘new and next’ is in de wereld van de mixology. Het op maat gemaakte cocktailmenu is samengesteld in samenwerking met Spraakwater.

Design

Meer dan 5 kilometer aan koperen buizen en elektrische leiding vormen een eerbetoon aan het voormalige Rijkskantoorgebouw voor Geld- en Telefoonbedrijf. Daar waar het verbinden en uitwisselen van informatie centraal stond. Niet voor niets heet deze hotspot nu het Exchange Gebouw. De ramen in de W Lounge zijn met gouden details versierd en de karakteristieke trappen vormen een mooie afspiegeling van de traptreden buiten op de Dam. Deze features maken het designplaatje compleet.

W Lounge
W Lounge
W Lounge

Reserveringen

VIP Tafels

Voor het reserveren van een zitplaats in de W Lounge wordt er een besteding van minimaal EUR 50 per persoon vereist. 

Openingstijden

Zondag - Donderdag: 8.00u - 01.00u.
Vrijdag - Zaterdag: 8.00u - 02.00u.

Reserveren

Voor reserveringen of vragen over uw reservering kunt u contact opnemen via onderstaand telefoonnummer of e-mail adres

Telefoon: +31 (0)20 8112500

E-MAIL US >

Google+