W Amsterdam

3.6 

Spuistraat 175, Amsterdam, 1012 VN, Nederland   •  Weer:   

Lokale tijd Telefoon +31 (0)20 - 811 2500

3.6

Resident DJs

RESIDENT DJS van W AMSTERDAM

Bobby Andrews

 

Bobby Hakvoort, ook bekend als Bobby Andrews, is sinds hij klein is al geïnteresseerd in muziek. Het is dus geen verassing dat hij zijn eigen DJ-set kocht in 2009. Toen is hij begonnen met het creëren van zijn eigen vinyl collectie en sindsdien draait hij op verschillende locaties in en rondom Amsterdam. Geïnspireerd door een brede selectie van muziek zoals Drum & Bass, Hiphop en Jazz kan zijn stijl geïdentificeerd worden als een verfijnde selectie van dimensies van melodieën gecombineerd met een pure Deep House en Techno groove.


Crockett Science

Onze Amsterdamse Nick Crockett aka Crockett Science heeft altijd een scherp gehoor gehad voor elektronische muziek. Hij heeft zijn kennis al jarenlang opgebouwd door het luisteren en verzamelen van muziek die hem voorbij kwam toen hij naar the A&R for Secret Cinema’s Gem Record en Loveland Recordings toe werkte. Na het draaien van techno op verschillende locaties als Gem Sessions, 12 inch City, Rainbow Serpent en een Digital Lounge is hij nu begonnen met het opnieuw uitvinden van hemzelf door wat relaxtere en experimentele muziek te draaien onder zijn nieuwe alias Crockett Science. U kunt van alles van hem verwachten: stoffige records, tot disco, tot house en alles wat hij nieuw ontdekt.


Planty Herbs

Planty Herbs gaat eigenlijk over organische beats die gecreeerd worden in een studio in zijn natuurlijke omgeving. Een toevluchtsoord om zijn creativiteit lost maken dor het gebruik van een grote hoeveelheid analoge apparatuur. Hiphop was zijn passie in het verleden, nu geniet hij meer van Disco, Funk, Soul en Groovy House.


Tijn Benedek

DJ Tijn Benedek, uit Amsterdam, is een veelzijdig creatieveling, wat doorschijnt in het genre van muziek dat hij speelt. Een toegewijde vinylcollector die zijn publiek uitnodigt om verder te gaan dan het gevoel van euforie. Met zijn warme beats is hij gedreven om een explosie te creëren op de dansvloer. Dit zal u dwingen om dieper te luisteren naar de muziek die hij speelt. Disco- en volksmuziek uit de jaren 60 en 70 is wat hij nu draait, waardoor hij een old school, Chicago/Detroit-geluid creëert. Neem een muzikale reis door zijn collectie van Hiphop, Soul, Funk en Afrobeat.


Carlito

Een van de beste geheimen van de Amsterdamse underground, is DJ/Remixer/Producer Carlito. Hij is al 28 jaar bekend om zijn multi-genre stijl. Verwacht elementen van Soul, Disco, R&B en Hiphop op zijn DJ-set te horen. Zijn missie is om muziek stijlen te combineren met uitstekende en energieke mixvaardigheden waarmee hij een sfeer kan creëren waar iedereen mee om kan gaan.


Bas White

Zijn liefde voor Soul, Jazz, Funk en hun bijbehorende groove zijn te herkennen in sommige stukken house muziek die in de late jaren 90 begon. Vanaf 2002 combineerde Bas White zijn grote passie voor house muziek door muziek in de amusement scene van Amsterdam te draaien. Als DJ is Bas White muzikaal betrokken bij enkele bekende plaatsen in Amsterdam en Ibiza. “Muziek … een magische stemmingswisselaar, ongeacht hoe oud we zijn.”

 


DJ Lady Deep

 

De in Amsterdam gevestigde (Deep) House DJ en producer Lady Deep is iemand die de punten tussen verschillende geluiden, stijlen en scenes met gemak verbindt. Haar wortels stammen uit Disco, Soul, Fnk, Jazz en Underground House met een twist van Detroit Techno. Lady Deep is al meer dan 20 jaar een bekende naam in de Underground House scene in binnen- en buitenland. In september 2015 creeerde zij DJ Lady Deep. Haar missie is om u op een muzikale zoektocht te brengen zodat haar behoefte vervult wordt om gevoelens van geluk, liefde en onbelemmerde sensaties op dansvloeren over de hele wereld op te wekken.

Ze heeft gedraaid in Kaapstad, Madrid, parijs, Rome, Barcelona, Ibiza en Miami South Beach en heeft in 2016 in Azie gedraaid. Momenteel is ze Music Curator van the Hoxton in Amsterdam en is ze te horen op het muziek kanaal van alle internationale vluchten van KLM.

Google+