W Amsterdam

3.6 

Spuistraat 175, Amsterdam, 1012 VN, Nederland   •  Weer:   

Lokale tijd Telefoon +31 (0)20 - 811 2500

3.6

Eindeloze mogelijkheden

Vergeet formele meetings. W Amsterdam biedt 414 m2 aan ruimte voor al uw evenementen, met de nieuwste apparatuur in de Great Room. Dat maakt zakendoen waardevol, vergaderingen een beleving en speciale evenementen spectaculair.

Great Room

Haal het beste uit uw evenement

Eindeloze mogelijkheden, creatief in aanpak en innovatief in design, van conferenties tot gala’s.

Organiseer een evenement >

XBANK

Nederlandse DNA

Een ruimte van 700m² is gecreëerd, waar kunst, mode en design kunnen worden bewonderd én gekocht. X BANK is een platform voor mode, kunst en design met vooral Nederlands DNA.

Ontdek X Bank >

W lounge

unparalleled 360-degree views

W Lounge is het hart van ons hotel met een ongeëvenaard uitzicht van 360 graden over Amsterdam. W Lounge is voorzien van een opgevallen design, een trap die uitmunt in de bar.

Ervaar W Lounge >

Groene vergadering

W Amsterdam neemt verantwoordelijkheid voor het milieu en biedt ook een groen vergaderarrangement aan. Ontdek hoe je eco-vriendelijke initiatieven tijdens uw vergaderingen kunt ervaren:

  • Papierloze mogelijkheden om printen te verminderen
  • StarGroups, een gepersonaliseerd event website voor groepen, waarbij de deelnemers zelf online reserveren
  • Elektronische menus, voorstellen, brochures en rekeningen
  • Groene energie en energiebesparende systemen zoals LED lampen en het verminderen van energiegebruik

SPG PRO®

Het gratis loyaliteitsprogramma van Starwood Hotels voor het boeken van zakelijke of persoonlijke reizen. Als je eenmaal bent ingeschreven kan je Starpoints en een Elite status ontvangen voor het reserveren van vergaderingen, evenementen en groepen. SPG Pro beschikt over de beste beloning en mogelijkheden in de industrie en kan worden gebruikt voor gratis overnachtingen in één van onze hotels en resorts wereldwijd, SPG Vluchten en SPG Moments.

Als je wilt inschrijven wordt je verzocht om contact op te nemen met je Sales Specialist contact. Meer informatie op: spg.com/pro >

Google+