W Amsterdam

3.6 

Spuistraat 175, Amsterdam, 1012 VN, Nederland   •  Weer:   

Lokale tijd Telefoon +31 (0)20 - 811 2500

3.6

Host Team

Bank Building

Gasten die willen ontsnappen aan de drukte van de stad kunnen nu inchecken in de Bank Building. Ons host team staat klaar om uw verblijf onvergetelijk te maken.

Orlando 

Mijn accent zal dit misschien verbergen, maar ik ben een authentieke Nederlander. In mijn vrije tijd hou ik van reizen, surfen en alle nieuwe dingen in de stad ontdekken. Ik zou u graag kennis laten maken met onze WOW-wereld tijdens uw verblijf in W Amsterdam.

Pedro 

Gastvrijheid is geen keuze, het is een roeping. De wensen van mijn gasten begrijpen om de best denkbare service te bieden, omdat ware luxe is afgestemd op de verwachtingen en behoeften van de gast. Ik doe mijn best om met elke interactie mijn kwaliteit van service te verbeteren. Elke gast is verschillend en elke gast is een universum.

Rafael 

Gastvrijheid, wat betekent dit voor mij? Ik probeer mijn gasten te behandelen als mijn vriendin, omdat ik alles zou doen om haar aan het lachen te maken. Dit motto gebruik ik dagelijks bij het geven van insider informatie over de stad, van een geboren en getogen Amsterdammer. Ik verwelkom u met een glimlach beïnvloed door een vleugje Braziliaanse blijdschap en zal er alles aan doen om u een buitengewoon verblijf te bieden. Ik hoop dat ik u binnenkort mag verwelkomen!

Vivianne 

Luxe is anticiperen op de wensen van de gast en op maat gemaakte service voor iedere gast. Het zorgt ervoor dat de geleverde service verder gaat dan verwacht.

Ik leer graag nieuwe mensen en culturen kennen, wat het voor mij heel natuurlijk maakt om te werken met een sprankelende houding die aanstekelijk is voor gasten en de sfeer in de Bank Building. Mijn zuidelijke afkomst brengt een Bourgondische levensstijl met zich mee, die ervoor zorgt dat ik altijd op zoek zal zijn naar alle nieuwe dingen in Amsterdam.

Sofia 

Mijn grootste passie is om mijn liefde voor de stad te delen met mensen die van over de hele wereld komen. 

Ik ben dol op het creëren van een positieve sfeer voor onze gasten, zodat ze een optimaal verblijf hebben in W Amsterdam.

Ik deel graag mijn ervaringen in Amsterdam met de gasten en verspreidt graag de geweldige geest van W Amsterdam.

Pius 

In mijn ogen is elke gast uniek en verdient hij of zij een onvergetelijke ervaring tijdens een verblijf bij W Amsterdam. Met dit in mijn achterhoofd houdend, is het mijn doel om de individuele behoeftes en verwachtingen van elke persoon te begrijpen en van elk verblijf een gedenkwaardig moment te maken.

Mijn passie voor mensen zorgt ervoor dat ik de verwachting van gasten elke keer opnieuw wil overtreffen. Ik heb op drie contineten gewoond en rond de wereld gereisd. Het is dan ook die ervaring die me in staat stelt om mensen van alle culturen te kunnen waarderen en begrijpen.

Google+