W Amsterdam

3.6 

Spuistraat 175, Amsterdam, 1012 VN, Nederland   •  Weer:   

Lokale tijd Telefoon +31 (0)20 - 811 2500

3.6

GAY PRIDE 2018

De Gay Pride komt terug naar onze hoofdstad van 28 juli 2018 t/m 4 augustus 2017. Amsterdam Gay Pride is een festival georganiseerd door de hele stad en dus een groot spektakel. Het festival is een statement voor de gelijke rechten van de homo-, lesbi- bi- en transgendergemeenschappen.

Bovendien is Amsterdam de enige stad ter wereld die de pride viert met een botentocht door de grachten, ook wel de ‘Canal Pride’ genoemd. De Pride in Amsterdam is een van de grootste prides wereldwijd waar zo’n 350,000 mensen op af komen. Het is dan ook een van de grootste evenementen georganiseerd op de Amsterdamse grachten.

Gay Pride biedt veel verschillende evenementen, van dansfeesten tot filmfestivals, sportevenementen, tentoonstellingen en debatten, er is nog veel meer te doen en te beleven. Het is een festival voor iedereen!

Algemene voorwaarden

Bekijk hier de afermovie can de Canal Parade 2017 en beleef het goud en extravaganza van W Amsterdam's float. We zijn trots dat we één van de 80 kandidaten waren die dag en de eerste prijs voor Best Design hebben bemachtigd! Bent u er dit jaar bij? #LOVETRAVELS

Google+