W Amsterdam

3.6 

Spuistraat 175, Amsterdam, 1012 VN, Nederland   •  Weer:   

Lokale tijd Telefoon +31 (0)20 - 811 2500

3.6

Blijf FIT®

Volg uw favoriete workout

In shape blijven op reis. Het kan in FIT, de gym van W Amsterdam. Een workout met spectaculair uitzicht op de gracht. In FIT staat nieuwe, professionele fitnessapparatuur. Uitstekend geschikt voor intensief gebruik. Na afloop voel je je net zo goed als dat je eruit ziet en ben je klaar voor het bruisende leven in Amsterdam, dag en nacht.

Openingstijden  
24/7

Slim living Personal Training

Vind uw balans en bouw een uithoudingsvermogen in FIT bij W Amsterdam. Creëer de optimale training samen met uw eigen personal trainer om er goed uit te zien, u goed te voelen en langer vol te houden.

De personal trainer zal uw trainingsplan aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren en doelen. Verder is er begeleiding bij de oefeningen die het beste zijn om alle doelen te bereiken.

Verspil geen tijd, krijg maximale resultaten en verbeter de geestelijke gezondheid in de levendige stijl van dit luxueuze vijfsterrenhotel aan de Amsterdamse grachten. De FIT van W Amsterdam is gesitueerd in het voormalige Bank gebouw en is toegankelijk voor zowel gasten die overnachten in het hotel als passanten.


Meer informatie

W Amsterdam FIT

Strala Yoga By Kremena

 

Beweeg als water tijdens Kremena's yogalessen en maak gebruik van uw creativiteit en intuïtie.

Strala Yoga, bedacht door Tara Stiles, is revolutionair op het gebied van het begeleiden van gevoel en beweging, en zorgt ervoor dat mensen zich gezond, vrij, creatief, en gelukkig voelen.

Meld u nu aan voor Strala Yoga>

Google+