W Amsterdam

3.6 

Spuistraat 175, Amsterdam, 1012 VN, Nederland   •  Weer:   

Lokale tijd Telefoon +31 (0)20 - 811 2500

3.6

Veelgestelde vragen

WHATEVER/WHENEVER ® bij W Amsterdam

Heeft u na het lezen van de website nog vragen over W Amsterdam; over de opties voor het ontbijt, over onze kamers of over W Lounge? Op deze pagina staan alle veelgestelde vragen met hun antwoorden.
Mocht u na het lezen van deze pagina nog vragen hebben, twijfel dan niet en neem contact met ons op via email, telefoon of Facebook.

Welke ontbijtopties biedt W Amsterdam?

Het ontbijt wordt geserveerd in MR PORTER en THE DUCHESS. Alle gasten kunnen genieten van een heerlijk ontbijt in beide restaurants.

MR PORTER:
maandag - vrijdag 07:00 - 10:30
zaterdag & zondag 07:00 - 11:00

THE DUCHESS:
maandag - vrijdag 07:00 - 10:30
zaterdag & zondag 07:00 - 11:00

Heeft W Amsterdam kamers met balkon?

Bij W Amsterdam hebben we geen kamers met balkon, maar wel kamers met een terras. Dit is de Fantastic Suite die uitgerust is met jacuzzi.

Bekijk hier onze kamertypes.

Heb ik een reservering nodig voor W Lounge?

Voor een bezoek aan W Lounge heeft u geen reservering nodig. U hoeft ook niet in het hotel te verblijven, iedereen is welkom. U kunt hier terecht voor een reservering, of bel naar onze WHATEVER/WHENEVER® service op +31 (0)20 811 2500.


Moet ik verblijven in het hotel om gebruik te maken van W Lounge?

U hoeft niet te verblijven in het hotel om gebruik te maken van W Lounge. Daarnaast is een reservering ook niet noodzakelijk, maar mocht u een tafel willen reserveren kan dat hier. Telefonisch een reservering maken kan ook via onze WHATEVER/WHENEVER® service op +31 (0)20 811 2500.

Kan ik gebruik maken van AWAY Spa zonder dat ik in het hotel verblijf?

Ja, een hotelreservering is niet nodig om gebruik te maken van onze AWAY Spa. Voor EUR70 kunt u 120 minuten gebruik van van onze WET.

Reserveren voor een behandeling kan hier.

Waar kan ik mijn auto parkeren?

Wij hebben geen eigen parkeerplaats, maar wij bieden wel de mogelijkheid om gebruik te maken van Valet Parking. De prijs hiervoor is EUR45 per dag.


Heeft u een niet veelgestelde vraag?

Heeft u na het lezen van deze pagina toch nog een vraag? Druk op WHATEVER/WHENEVER® op de telefoon in de hotelkamer en we bezorgen alles wat u wilt op elk moment van de dag. Mits legaal natuurlijk.

Google+