W Amsterdam

3.6 

Spuistraat 175, Amsterdam, 1012 VN, Nederland   •  Weer:   

Lokale tijd Telefoon +31 (0)20 - 811 2500

3.6

AMSTERDAM TROUW LOCATIES

TROUW OP JOUW MANIER

Van het perfecte huwelijksaanzoek tot de meest romantische huwelijksreis, W Hotels biedt een achtergrond op maat voor een ongeëvenaarde bruiloft of verlovingsceremonie die helemaal aansluit op jullie wensen. Sensationeel ingerichte ruimtes zijn slechts het begin.

Als je trouwt in W Hotels, profiteer je van exclusieve Whatever/Whenever®-services, zodat de bruiloft precies verloopt zoals je je dat altijd hebt voorgesteld.VOOR DE BRUILOFT …

Doe het rustig aan. W zorgt ervoor dat elk moment van jouw feest vlekkeloos verloopt. Dus geniet van heerlijke verzorging: manicure, pedicure of andere schoonheidsbehandeling, in plaats van te stressen.

Ontspan en laat onze Whatever/Whenever-service alvast de spa boeken voor jou en de bruiloftsgasten, het vrijgezellenfeest organiseren en het oefendiner voorbereiden. Ontdek behalve onze services op maat ook deze buitengewone functies voorafgaande aan de bruiloft:

  • Begin met het verdienen van Starpoints® voordat de grote dag aanbreekt. Alles van vrijgezellenfeestjes tot oefendiners en meer voeren de beloningen nog verder op.
  • Houd het allemaal bij met een gepersonaliseerde bruiloftswebsite. Deel de site vervolgens met jouw gasten zodat ze hun kamers direct kunnen boeken.

DE BRUILOFT

Een bijzondere ceremonie, speciaal aan jouw wensen aangepast. Als het op de grote dag aankomt, heeft ieder stel zijn eigen visie. W Hotels en Whatever/Whenever helpen mee bij bruiloften, op jouw manier. We beginnen in een verfrissend intieme, maar toch ongelooflijke setting en stemmen alle details af op jouw voorkeuren. Van prachtige bloemen en buitengewone gerechten tot glanzende kaarsen en meer, W maakt van jouw bruiloft een happening.

  • Aangepast bruiloftsmenu
  • Onderscheidende W-bloemstukken en -versieringen

… NA DE BRUILOFT

W is een spectaculaire plek voor de eerste vakantie als getrouwd stel. Het heeft voor elke wens na de bruiloft wel iets. Geniet van loungen in een avant-garde suite of verken de pulserende omliggende stad. Gebruik deze inspiraties voor een huwelijksreis om te ontspannen, relaxen en opnieuw op te laden:

  • Verdien bonus Starpoints om te gebruiken bij toekomstige uitjes.
  • Een persoonlijke Starwood-huwelijksreisconciërge helpt bij het kiezen van de perfecte bestemming en jouw huwelijksreis op jouw huwelijkslijst zetten, zodat gasten kunnen bijdragen aan kamerupgrades, extra’s en alles wat het echt een unieke reis kan maken.

Huwelijksaanzoek

Zeg ja tegen dit aanzoek van de liefde van je leven, want wie kan er een huwelijksaanzoek weigeren op een rooftop met uniek uitzicht als deze.

Vrijgezellenfeest

De fun begint al voor de grote dag! Zodra je je vrijgezellenfeest gehad hebt, gaat de bruiloft jullie zeker goed af. Vertrouw ons als we zeggen dat we je de beste hangover zullen geven en tegelijkertijd een perfect overlevingskit. Laten we er een onvergetelijke nacht van maken en als weinig herinneringen over zijn, hebben we goed ons best gedaan.

Fotomoment

Op zoek naar een unieke fotolocatie? Wij bieden het meest exclusieve uitzicht over de stad en een koninklijke decor voor de perfecte trouwfoto's. Bereid je voor op close-ups en het vastleggen van een geweldige dag.

Huwelijksnacht

Beleef jullie meest romantische nacht bij W Amsterdam! WOW-EE jullie verblijf door een van onze mooie suites of zelfs een van de grootste suites van Amsterdam, namelijk onze Extreme Wow-suites te boeken voor deze speciale gelegenheid. Laat jullie verassen door het innovatieve design en de luxe die deze suites uitstralen door onder andere het grote ronde W bed, het koninklijke bad, de inloopkast, een eigen zithoek en de magische uitzichten over het koninklijk paleis of de Amsterdamse grachten.

Gastenverblijf

Is het feest voorbij? Maak je geen zorgen over je gasten. W Amsterdam heeft meer dan genoeg plek. Het hotel beschikt over 238 kamers met geweldige kussens voor een groots kussengevecht, een geweldig uitzicht over de stad en het allerbelangrijkste: een mix bar voor een cocktail night.

Quality time

AWAY SPA

In onze verstopte AWAY Spa kun je voordat de grote dag begint nog even van alle drukte en spanning ontsnappen. Relax samen met je partner tijdens een heerlijke duo behandeling en zie er nog stralender uit tijdens de huwelijksceremonie.


Neem contact op

Stuur ons een e-mail met jullie details en eventuele vragen of neem contact op met onze trouwspecialist om een afspraak te maken en voor meer informatie:

Events Team
+31 2 08 11 25 27 | E-mail

Google+