W Amsterdam

3.6 (78 beoordelingen)

Spuistraat 175, Amsterdam, 1012 VN, Nederland   •  Weer:    •   Lokale tijd:     •  Telefoon: +31 (0)20 - 811 2500  

3.6

AMSTERDAM TROUW LOCATIES

TROUW OP UW MANIER

Van het perfecte huwelijksaanzoek tot de meest romantische huwelijksreis, W Hotels biedt een achtergrond op maat voor een ongeëvenaarde bruiloft of verlovingsceremonie die helemaal aansluit op uw wensen. En sensationeel ingerichte ruimtes zijn slechts het begin.

Als u trouwt in W Hotels, profiteert u van exclusieve Whatever/Whenever®-services, zodat uw bruiloft precies verloopt zoals u zich dat altijd hebt voorgesteld.VOOR DE BRUILOFT …

Doe het rustig aan. W zorgt ervoor dat elk moment van uw feest vlekkeloos verloopt. Dus geniet van heerlijke verzorging: manicure, pedicure of andere schoonheidsbehandeling, in plaats van te stressen.

Ontspan en laat onze Whatever/Whenever-service alvast de spa boeken voor u en de bruiloftsgasten, het vrijgezellenfeest organiseren en het oefendiner voorbereiden. Ontdek behalve onze services op maat ook deze buitengewone functies voorafgaande aan de bruiloft:

•Begin met het verdienen van Starpoints® voordat de grote dag aanbreekt. Alles van vrijgezellenfeestjes tot oefendiners en meer voeren de beloningen nog verder op.
•Houd het allemaal bij met een gepersonaliseerde bruiloftswebsite. Deel de site vervolgens met uw gasten zodat ze hun kamers direct kunnen boeken.

DE BRUILOFT

Een bijzondere ceremonie, speciaal aan uw wensen aangepast. Als het op de grote dag aankomt, heeft ieder stel zijn eigen visie. W Hotels en Whatever/Whenever helpen mee bij bruiloften, op uw manier. We beginnen in een verfrissend intieme, maar toch ongelooflijke setting en stemmen alle details af op uw voorkeuren. Van prachtige bloemen en buitengewone gerechten tot glanzende kaarsen en meer, W maakt van uw bruiloft een happening.

•Aangepast bruiloftsmenu
•Onderscheidende W-bloemstukken en -versieringen

… NA DE BRUILOFT

W is een spectaculaire plek voor uw eerste vakantie als getrouwd stel. Het heeft voor elke wens na de bruiloft wel iets. Geniet van loungen in uw avant-garde suite of verken de pulserende omliggende stad. Gebruik deze inspiraties voor een huwelijksreis om te ontspannen, relaxen en opnieuw op te laden:

•Verdien bonus Starpoints om te gebruiken bij toekomstige uitjes.
•Een persoonlijke Starwood-huwelijksreisconciërge helpt u bij het kiezen van de perfecte bestemming en uw huwelijksreis op uw huwelijkslijst zetten, zodat gasten kunnen bijdragen aan kamerupgrades, extra’s en alles wat het echt een unieke reis kan maken.


Neem contact op

Stuur ons een e-mail met uw details en eventuele vragen of neem contact op met onze trouwspecialist om een afspraak te maken en voor meer informatie:

Events Team
+31 2 08 11 25 27 | E-mail

Google+