W Amsterdam

3.6 

Spuistraat 175, Amsterdam, 1012 VN, Nederland   •  Weer:   

Lokale tijd Telefoon +31 (0)20 - 811 2500

3.6

W Lounge

De W Lounge, W’s versie van de traditionele hotellobby, is de plaats waar gasten het eerst kennismaken met W Amsterdam. W Lounge bevindt zich op de zesde verdieping van het Exchange gebouw en is het hart van het hotel met een 360 graden uitzicht over het centrum van Amsterdam en het Paleis op de Dam. Verschillende trappen en opstapjes verdelen de W Lounge in een dynamische rooftop cocktailbar. 

W Lounge

OVER

W Music Curator

We nodigen u graag uit om kennis te maken met W Amsterdam’s Music Curator, Manuel Zeeman, BBA Smooth Talkin. Manuel is een DJ van Nederlandse en Portugese komaf met meer dan 15 jaar ervaring in de muziekwereld. Zijn dubbele nationaliteit, brede scala aan werkzaamheden (ook designer, vormgever en fotograaf) en onbeschaamde nieuwsgierigheid komen vaak samen in kleurrijke en emotionele DJ sets. Manuel houdt van het ontdekken van verschillende muziekgenres die verschillen tussen soul, hip-hop, afro beat, funk, disco, house en deep techno.  

Cocktails

W Lounge is de perfecte Amsterdamse cocktailbar voor iedereen die nieuwsgierig is naar al het nieuwe dat de cocktailwereld te bieden heeft. 

Design

Gouden lijnen zijn getekend over de ramen van W Lounge en door de ruimte heen verbinden 5km koperen buizen de geschiedenis van deze voormalig telefooncentrale met het moderne design van het huidige vijfsterrenhotel aan de Amsterdamse grachten. 

W Lounge
W Lounge
W Lounge

OVER W AMSTERDAM’S CHEF MARIO LOINA

W Amsterdam’s Chef Mario Loina heeft zijn stempel op de kokswereld gedrukt door te leren van de beste koks ter wereld. De kneepjes van het vak leerde hij achter het fornuis van zijn oma waarna hij langs de beste keukens ter wereld reisde. Zo werkte hij voor de befaamde Roca broers bij El Cellar de Can Roca in Girona en voor Nio Romito in Reale.

Eenmaal in Nederland werd hij executive chef van een visrestaurant waar hij de vaardigheden leerde van de Nederlandse keuken. Sinds 2018 is Mario lid van de W Amsterdam familie waar hij zijn gasten een ervaring bezorgt om niet meer te vergeten. Kom en ervaar de keuken van W Amsterdam en geniet van Mario’s gerechten.


Reserveringen

VIP Tafels

Om een tafel te reserveren in W Lounge wordt ervan u verwacht dat u een minimum van 50EUR per persoon besteed.  

Openingstijden

Zondag- Donderdag: 08.00 am - 01:00
Vrijdag - Zaterdag: 08.00 am - 02:00

Reserveren

Reserveren in W Lounge is niet verplicht en als niet-hotelgast bent u ook van harte welkom.

Voor reserveringen of vragen kunt u contact opnemen met het W Lounge team via +31 (0) 20 8112500


EMAIL ONS>

Google+